Selecteer een pagina

Bestuur


Aalt Petersen
voorzitter

Sinds 1964 woon ik in Doorn. Begin jaren negentig ben ik betrokken geraakt bij de Doornse Woningstichting in de Huurdersraad. Daarna in de Raad van toezicht van Heuvelrug wonen en sinds kort weer in de Huurdersraad Doorn.


Jaap Groeneveld
secretaris

Sinds 1985 woon ik in Doorn in een woning van Heuvelrug Wonen. Vanaf 2010 ben ik lid van de huidige huurdersbelangenvereniging Doorn en sinds 2015 voorzitter van de collectieve huurdersbelangenvereniging.

Je ergens thuis voelen is belangrijk en naar tevredenheid wonen is daar een essentieel onderdeel van. Ik wil daaraan, voor de huurders van Heuvelrug Wonen, een bijdrage leveren, door mij in te zetten voor kwalitatief goede huisvesting tegen een redelijke huurprijs en een prettige leefomgeving. En ik ben er van overtuigd dat we samen, huurders en woningcorporatie, met oog voor elkaars belangen, tot hele mooie resultaten kunnen komen. Uw stem/mening is daarbij belangrijk en horen we graag.


Arja van Rein
penningmeester

Ik ben Arja van Rein en woon met mijn man Bert van Rein op de Dotter in Doorn. Wij wonen daar sinds maart 2008. Ik heb de woning in die periode toegewezen gekregen op basis van het feit dat ik een fysieke beperking heb en “aangepast” moet wonen.

De wijk waarin wij wonen is een gemêleerde wijk met een “gezonde” sociale controle. Over het algemeen staan de mensen hier voor elkaar klaar, zodat er altijd een beroep op elkaar kan worden indien dat nodig mocht zijn. Dat vind ik een goede zaak. Het wonen in Doorn bevalt ons prima. Het is een kleinschalige gemeente en dat heeft zeker zo zijn voordelen tov het wonen in de grote stad. Het is daarom ook dat ik me betrokken voel naar de mensen om ons heen.

Ik heb me vorig jaar opgegeven als lid van de HBV omdat ik een positieve bijdrage wil leveren aan het behartigen van de belangen van de huurders in onze woonwijk(en). Zeker in deze roerige tijden is het hard nodig om als collectief op te komen voor de belangen van deze, in mijn ogen, kwetsbare doelgroep.

 

Medewerkers


Erwin Donkervoort
digitale ondersteuning

BuurtWelzijn LGS is de naam waaronder Erwin Donkervoort zeer actief is in de wijk Groenhoek en Langedreef in Driebergen. Hij is verantwoordelijk voor het up-to-date houden van de website. Ook stelt hij de digitale nieuwsbrief samen en zorgt dat de nieuwsbrief regelmatig verzonden wordt.


Vestdijk

Aanmelden nieuwsbrief !